Reiki in het bedrijfsleven

Overspannenheid en burn-out vormen op de werkvloer anno nu een grote uitdaging. Voor jou, als het je overkomt, maar ook voor de organisatie waar je werkt. Reikibehandelingen kunnen helpen bij stressmanagement, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Ik heb inmiddels anderhalf jaar ervaring met het aanbieden van Reikibehandelingen in een zakelijke omgeving (bij het Taalcentrum-VU in Amsterdam): het personeel ontvangt hier op structurele basis Reikibehandelingen. De eerste 1,5 jaar was dit volledig op kosten van de werkgever; daarna is gekozen voor een constructie waarin de medewerkers onder werktijd een behandeling mogen ontvangen, in een speciale behandelruimte die de werkgever faciliteert.

Wil je meer weten over hoe dit er in jouw organisatie uit kan zien? Of wil je dit als idee aandragen bij je werkgever? Ik ben graag bereid om hier samen met jou over na te denken en een offerte op te stellen.

Reikibehandelingen kunnen een krachtige ondersteuning zijn in re-integratietrajecten. Lees meer over re-integratietrajecten met Reiki >>>