Reikibehandelingen

Tijdens een Reikibehandeling lig je – volledig gekleed – op een behandeltafel. Ik leg mijn handen in een rustig tempo op een vaste reeks posities op je hoofd, buik en vervolgens je rug. Dit gebeurt in stilte en zonder druk uit te oefenen; er is alleen zachte aanraking. Een totale individuele Reikisessie duurt 1,5 uur, waarvan je ongeveer 75 minuten op de Reikitafel ligt.

Wat voel je ervan?

Tijdens een Reikibehandeling kun je van alles ervaren. Veel mensen die Reiki ontvangen, ervaren een soort ‘stroming’ in hun lichaam. Ook voelen ze zichzelf steeds dieper ontspannen. Heel soms komt het voor dat je niets voelt. Wat jij ervaart tijdens jouw behandeling is heel persoonlijk.


‘Soms voel ik me net een boekenkast waarin alle boeken chaotisch door elkaar staan. Na een Reikibehandeling heb ik het gevoel alsof alle boeken weer geordend en overzichtelijk in de kast staan. Het lucht op!’ ~ Robert  ~

‘Het is heel lang geleden dat ik zo’n rust en stilte heb gevoeld en in mijn hoofd heb gehad.’ ~ Diana ~

‘De Reikibehandeling heeft me goed gedaan. Ik voelde het weer stromen … het is fijn om bewust weer te ervaren, stil staan bij wat er in het hier en nu is.’ ~ Richard ~


Is het veilig?

Van het ontvangen van Reikibehandelingen zijn geen contra-indicaties bekend. Je kunt dus in alle gevallen veilig een Reikibehandeling ontvangen.

Intake

Als je voor het eerst komt, is er eerst een korte intake. Afhankelijk van wat praktisch is, doen we dit telefonisch of tijdens je eerste bezoek. De intake is bedoeld ter kennismaking en zodat ik iets meer weet over je achtergrond; ik ben geen arts of psycholoog en stel dan ook geen diagnoses. Voor Reiki is dit overigens ook niet nodig.

Hoeveel Reikisessies zijn nodig?

Sommige mensen kiezen ervoor om incidenteel een Reikibehandeling te ontvangen. Bij chronische klachten is het wijs om te starten met een vierdagenbehandeling, en daarna nog een aantal weken wekelijkse behandelingen te ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om zelf Reiki te leren, zodat je jezelf dagelijks een behandeling kunt geven. Hoeveel Reikisessies nodig zijn, bepalen we altijd in samenspraak. Jijzelf hebt hierin uiteraard de beslissende stem.


‘Vier dagen achter elkaar Reiki ontvangen maakte dat ik precies de rust kreeg waar ik naar op zoek was. Toen ik binnenkwam, had ik een constant gevoel van paniek in mijn lijf. Na de vierdaagse was dat gevoel verdwenen. Waarom had ik dit niet eerder gedaan?’ ~ Marijke ~


Betaling

Na afloop van de behandeling ontvang je per e-mail een factuur. De huidige tarieven vind je op de tarievenpagina.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken, kun je bellen met 06 24902023 of een mailtje sturen naar info@zoveelzonlicht.nl. Kijk hier voor de huidige openingstijden.

Afspraak annuleren of verplaatsen

Tot 48 uur van tevoren kun je een afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen. Annuleer of verplaats je je afspraak tussen 48 en 24 uur van tevoren, dan breng ik 50 procent van het tarief in rekening. Voor annuleringen en verplaatsingen binnen 24 uur bereken ik het volledige tarief.