Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Wekelijks een moment van rust. Van stilte en diepe ontspanning. Van ‘zijn’ met wat er is. En dat op maandag :). Een krachtige start van je week!

Start acht weken lang je week met deze achtweekse Reikicirkel! Wekelijks openen we in een kring. Daarna geef en ontvang je in stilte een volledige Reikibehandeling, in groepsverband. Vervolgens is er ruimte om inzichten te delen en van elkaars ervaringen te leren. Acht avonden komen we samen in dezelfde groep, in de voedende ‘pokon-energie’ van Reiki. Haak je aan?

“Anne creëert een heerlijk warme en veilige ambiance waarin het loslaten van de dagelijkse zorgen en beslommeringen opeens geen uitdaging meer is, maar eerder een natuurlijk gegeven. Verder heb ik gemerkt dat deze wekelijkse behandelingen mij een overstijgend gevoel van rust hebben geboden, waardoor mijn kijk en het leven een stuk lichter en vrolijker is geworden.”

Marlies

Practice, practice, practice

Misschien beoefen je dagelijks Reiki en zweer je al bij Reiki uitwisselen in een groep. Of misschien is het lang geleden dat je een graad in Reiki ontving en heb je er lang niets mee gedaan, maar wil je je er graag weer mee verbinden. In beide gevallen kan Reiki uitwisselen je helpen. Het samenkomen in een groep geeft een extra ondersteuning. En: je hoeft geen ervaren Reikibeoefenaar te zijn om te komen; ervaren en minder ervaren studenten zijn even welkom. Meer over de achtergrond bij de achtweekse Reikicirkel lees je hier. 

“Ik vind het heel fijn om de week te starten met een boost energie, dat doet de achtweekse voor mij.” 

Cecile

Ervaringen

Reikibeoefenaars vertellen het volgende over hun ervaringen met het wekelijks Reiki uitwisselen in een groep:

  • ‘Een heel fijne basis voor mijn week: ik voel me stabieler.’
  • ‘De stilte en rust die voelbaar zijn tijdens de avonden helpen me diep te ontspannen.’
  • ‘Hier kan ik mijn ervaring met het behandelen van anderen verdiepen.’
  • ‘Het wekelijks ontvangen van een behandeling ondersteunt mijn helingsproces.’
  • ‘Ik hoor hier ervaringen van anderen, kan vragen stellen, en leer zo over Reiki en over mijn eigen leven.’

Over samenkomen in een cirkel

De naam ‘Reikicirkel’ sluit aan bij hoe mensen, en zeker inheemse volkeren, van oudsher samenkomen in een cirkel. Iets wat we ook in de Reikigemeenschap vaak doen. In dit artikel vond ik het mooi verwoord: ‘Een kring vormen is een universele vorm van eenheid, gelijkwaardigheid en verbinding. In een cirkel is de energie anders, je bent elkaars gelijke en je voelt je er makkelijker gezien en gehoord. Samenzitten in een cirkel is de oudste vorm van menselijke sociale interactie. Volgens de Amerikaanse psychologe en schrijfster Dr. Sharon G. Mijares zijn er bewijzen dat mensen 300.000 jaar geleden al samenkwamen in een cirkel rondom het vuur. Inheemse stammen gebruiken de cirkel nog steeds voor rituelen, feestelijke ceremonies en het delen van verhalen. De cirkel is het symbool van eenheid, verbinding en perfectie. Als mensen samenkomen in een cirkel, ontmoeten ze elkaar in gelijkwaardigheid.’

Praktisch

Voor wie? | In de eerste plaats voor studenten die door mij zijn ingewijd, maar Reikibeoefenaars van alle stromingen en graden (1, 2 en master) zijn welkom. We beoefenen in de traditie van Usui Shiki Ryoho

Data | 8 maandagen, wekelijks van maandag 4 november t/m maandag 23 december 2024. 

Tijden | Wekelijks van 19.30 tot 22.00 uur; de deur is open vanaf een kwartier voor aanvang

Begeleiding | Anne Boerrigter

Aantal deelnemers | Maximaal 8

Kosten | € 140,- voor 8 avonden. Je betaalt per bank, maar contant betalen voorafgaand aan de eerste bijeenkomst, kan ook – geef dan graag bij je aanmelding aan dat je dit wilt. Het bedrag is inclusief 21 procent btw; wil je graag een factuur ontvangen, geef dit dan even bij me aan. 

Aanmelden | Uiterlijk 3 november 2024 via info@zoveelzonlicht.nl of 06 24902023.

Gegevens

Begin:
maandag 4 november | 19:30
Einde:
maandag 23 december | 22:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken