Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Wekelijks een moment van rust. Van stilte en diepe ontspanning. Van ‘zijn’ met wat er is. En dat op maandag :). Een krachtige start van je week!

Start je week met deze achtweekse Reikicirkel! Wekelijks openen we in een kring. Daarna geef en ontvang je in stilte een volledige Reikibehandeling, in groepsverband. Vervolgens is er ruimte om inzichten te delen en van elkaars ervaringen te leren. Acht avonden komen we samen in dezelfde groep, in de voedende ‘pokon-energie’ van Reiki. Haak je aan?

“Anne creëert een heerlijk warme en veilige ambiance waarin het loslaten van de dagelijkse zorgen en beslommeringen opeens geen uitdaging meer is, maar eerder een natuurlijk gegeven. Verder heb ik gemerkt dat deze wekelijkse behandelingen mij een overstijgend gevoel van rust hebben geboden, waardoor mijn kijk en het leven een stuk lichter en vrolijker is geworden.”

Marlies

Practice, practice, practice

Misschien beoefen je dagelijks Reiki en zweer je al bij Reiki uitwisselen in een groep. Of misschien is het lang geleden dat je een graad in Reiki ontving en heb je er lang niets mee gedaan, maar wil je je er graag weer mee verbinden. In beide gevallen kan Reiki uitwisselen je helpen. Het samenkomen in een groep geeft een extra ondersteuning. En: je hoeft geen ervaren Reikibeoefenaar te zijn om te komen; ervaren en minder ervaren studenten zijn even welkom. 

Ervaringen

Reikibeoefenaars vertellen het volgende over hun ervaringen met het wekelijks Reiki uitwisselen in een groep:

  • ‘Wat een krachtige basis voor mijn week: ik voel me veel stabieler.’
  • ‘Het helpt me ontspannen en laadt me weer helemaal op.’
  • ‘Het helpt me om mijn Reiki-zelfbehandeling in mijn leven te verankeren.’
  • ‘Hier kan ik mijn ervaring met het behandelen van anderen verdiepen.’
  • ‘Ik krijg er een dieper begrip door van situaties in mijn leven op dat moment.’
  • ‘Het heeft me inzicht gegeven in hoe ik me in groepen beweeg, en is helend geweest in mijn relaties met anderen.’
  • ‘Het ondersteunt me in helingsprocessen.’
  • ‘Ik hoor er ervaringen van anderen en leer zo over Reiki en over mijn eigen leven.’

Over samenkomen in een cirkel

De naam ‘Reikicirkel’ sluit aan bij hoe mensen, en zeker inheemse volkeren, van oudsher samenkomen in een cirkel. Iets wat we ook in de Reikigemeenschap vaak doen. In dit artikel in Happinez vond ik het mooi verwoord: ‘Een kring vormen is een universele vorm van eenheid, gelijkwaardigheid en verbinding. In een cirkel is de energie anders, je bent elkaars gelijke en je voelt je er makkelijker gezien en gehoord. Samenzitten in een cirkel is de oudste vorm van menselijke sociale interactie. Volgens de Amerikaanse psychologe en schrijfster Dr. Sharon G. Mijares zijn er bewijzen dat mensen 300.000 jaar geleden al samenkwamen in een cirkel rondom het vuur. Inheemse stammen gebruiken de cirkel nog steeds voor rituelen, feestelijke ceremonies en het delen van verhalen. De cirkel is het symbool van eenheid, verbinding en perfectie. Als mensen samenkomen in een cirkel, ontmoeten ze elkaar in gelijkwaardigheid.’

Praktisch

Voor wie? | Reikibeoefenaars van alle stromingen en graden (1, 2 en master) zijn welkom. We beoefenen wel in de traditie van Usui Shiki Ryoho

Data | Van maandag 8 mei t/m maandag 3 juli 2023

Tijden | Wekelijks van 19.30 tot 22.00 uur; de deur is open vanaf een kwartier voor aanvang

Begeleiding | Anne Boerrigter

Aantal deelnemers | Maximaal 8

Kosten | € 115,- voor 8 avonden; je ontvangt vooraf per mail een factuur en betaalt per bank 

Aanmelden | Uiterlijk 7 mei 2023 via info@zoveelzonlicht.nl

Gegevens

Datum:
maandag 19 juni 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken