Bijeenkomst Next Generation Reikimasters

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01 feb 19
10:00 - 16:30

Locatie
Zoveel Zonlicht Reiki

Categorieën


Een aantal keren per jaar komt een groep Reikimasters bijeen onder de naam Next Generation Reikimasters. We wisselen gedachten, ervaringen en Reiki uit en leren elkaar beter kennen. In masterjaren jonge Reikimasters van alle stromingen zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Op een warme en zonnige vrijdag in mei 2017 kwamen we als ‘jonge Reikimasters’ voor het eerst bij elkaar, hier in Zeist. Al enige tijd borrelden er ideeën op bij verschillende mensen om iets te organiseren voor masters (in masterjaren) ‘jonge’ Reikimasters. Er werd gedacht aan de groep die minder dan 10 jaar master is. Direct werd er die dag gesproken over de kreet ‘jonge masters’ en of dat de lading dekt. Als vanzelf bleek de naam Next Generation Reikimasters passend.

We onderzochten tijdens de eerste bijeenkomst onze ervaringen in de mastergemeenschap in Nederland en bespraken wat wij daar bij voelden. We spraken af dat deze groep werkt op basis van gedeeld leiderschap: steeds twee anderen nemen de inhoud en organisatie van de dag op zich. Vragen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: waar ontwikkelen wij ons naartoe, wat kunnen we voor elkaar en voor de wereld betekenen, en wat wordt er van ons gevraagd in het opvolgen van de eerdere generatie Reikimasters?

Voor wie | In masterjaren jonge Reikimasters (alle stromingen)
Tijd | Van 10.00 tot 16.30 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Kosten | € 20,- per persoon
Lunch | Voor koffie, thee, water en soep bij de lunch wordt gezorgd. Lunch en wat je verder nodig denkt te hebben mag je zelf meenemen
Info & aanmelden | Antoinette van Elswijk (06 2518 0163 of antoinette@reikipraktijk-antoinette.nl) of Christina Spies (06 1881 2965 of spiesc@xs4all.nl)