Cursus Reiki 1 (beginnerscursus) – 4 ochtenden op donderdag t/m zondag

Datum/Tijd
05 nov 20 - 08 nov 20
10:00 - 13:00

Locatie
Zoveel Zonlicht Reiki

Categorieën


Een cursus Reiki 1 geeft je het vermogen Reiki te geven aan jezelf en je naaste omgeving. Een kans om gezonder in het leven te staan, je balans te vinden, zélf iets te kunnen doen voor je ontspanning en te gaan ontdekken wie je werkelijk bent. Ga je mee op reis?

Cursus Reiki 1 in Zeist: zelf Reiki leren!In de cursus Reiki 1, ook ‘eerstegraads Reikiklas’ genoemd, leer je uit welke handposities een Reikibehandeling bestaat, ervaar je hoe het voelt om jezelf en anderen te behandelen, en leer je waarvoor je Reiki kunt gebruiken. Ook ontvang je vier inwijdingen, rituelen om je welkom te heten in de beoefening. Verder wordt de geschiedenis van Reiki verteld. En je krijgt de vijf Reiki-leefregels mee, die een handreiking zijn in je dagelijks leven en die je helpen om meesterschap te krijgen over je leven. Meer informatie over de eerstegraads Reikiklas vind je hier >>

Praktisch

Data & tijden | Donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend van 10.00 tot 13.00 uur (op de laatste dag kan het iets uitlopen). De deur is steeds open vanaf een kwartier voor aanvang. Het is fijn als je vroeg genoeg bent om rustig ‘aan te komen’ en eventueel een kop koffie of thee te drinken, zodat we op de afgesproken tijd ook echt kunnen beginnen.

Kosten | € 150,-

Kennismaken | Het is fijn als we elkaar voorafgaand aan de cursus Reiki 1 hebben gesproken; in levenden lijve, telefonisch of via Skype. Als dit nog niet gebeurd is als je je hebt aangemeld, neem ik hiervoor contact met je op.

Meer informatie | Stuur me een mail of bel me op 06 2490 2023. Ik ben graag bereid je meer te vertellen en je vragen te beantwoorden.

Inschrijven | Via het inschrijfformulier