Cursus Reiki 2

Datum/Tijd
12 aug 20 - 16 aug 20
14:00 - 13:00

Locatie
Zoveel Zonlicht Reiki

Categorieën


Heb je de eerste graad in Reiki en beoefen je het langere tijd dagelijks, dan ontstaat misschien in jou de roep om jezelf en je Reikibeoefening dieper te leren kennen. Reiki 2 kan dan jouw volgende stap zijn.

Dieper weten

In de tweedegraads Reikiklas maak je kennis met drie Reikisymbolen, die je kunt gebruiken bij het geven van Reikibehandelingen aan jezelf en aan een ander. Je krijgt onder meer een gereedschap mee dat je kan helpen om los te komen van belemmerende gedachten en overtuigingen, en om meer rust in je hoofd te vinden. Ook leer je hoe je Reikibehandelingen op afstand kunt geven (‘Reiki sturen’). Je ontvangt de inwijding in de tweede Reikigraad. Met deze graad ontstaat – in mijn ervaring althans – een extra mogelijkheid om gedurende je leven een diepe kennis te ontwikkelen over jezelf en je mens-zijn. Deze graad is een verdieping in je beoefening.

Ben je gereed?

Ben je door mij ingewijd in de eerste graad van Reiki en voel je dat het jouw tijd is voor de tweede graad, neem dan contact met me op voor een persoonlijk gesprek. De geadviseerde tijd tussen de eerstegraads Reikiklas en de tweedegraads Reikiklas is binnen Usui Shiki Ryoho minimaal een jaar. Vaak zie ik dat studenten langer de tijd nemen en het is mijn ervaring dat dat tot een prachtige voorbereiding kan leiden.

Heb je niet bij mij Reiki 1 geleerd en is het voor jou, om welke reden dan ook, niet mogelijk om de tweede Reikigraad te ontvangen van de master van wie je de eerste graad ontving? Dan zal ik je minimaal vragen om eerst een cursus Reiki 1 bij me bij te wonen. Zo krijg je een gevoel bij mij, mijn Reikibeoefening en hoe ik lesgeef. En we leren elkaar zo ook alvast beter kennen.

Praktisch

Data, locatie & tijden | De klas bestaat uit 3 sessies: woensdagmiddag 12 augustus 2020 van 14.00 tot 16.00 uur; zaterdagochtend 15 augustus van 10.00 tot 13.00 uur en zondagochtend 16 augustus 2020 van 10.00 tot 13.00 uur. De laatste sessie kan iets uitlopen. Na afloop van deze laatste sessie spreken we gezamenlijk een datum voor een terugkomsessie af.

Kosten | € 500,-

Meer informatie | Bel me gerust op 06 24 90 20 23 of stuur me een mail

Inschrijven (na een persoonlijk gesprek) | Graag via het inschrijfformulier