Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Zelf Reiki leren is een kans. Een kans om gezonder in het leven te staan, je balans te vinden, zélf iets te kunnen doen voor je ontspanning. Maar ook om jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen, je potentieel aan te spreken en te ontdekken wie je werkelijk bent. Een eerstegraads Reikicursus (beginnersklas) geeft je het vermogen om Reiki te geven aan jezelf en je naaste omgeving. 

Tijdens deze Reikicursus, ook wel eerstegraads Reikiklas genoemd, word je ingewijd in Usui Shiki Ryoho, de Reikitraditie die in de jaren 30 van de vorige eeuw via mevrouw Hawayo Takata naar het Westen is gekomen.

Tijdens de Reikiklas leer je allereerst de Reiki-zelfbehandeling. Ook ontdek je uit welke handposities een Reikibehandeling bestaat, ervaar je hoe het voelt om jezelf en anderen te behandelen, en doe je een eerste ervaring op met wat Reiki is en kan doen.

Ook ontvang je vier inwijdingen en hoor je uit mondelinge overlevering het Reikiverhaal. En je krijgt de vijf Reiki-leefregels mee, die een handreiking zijn in je dagelijks leven en die je helpen om meesterschap te krijgen over je mind.

Voor wie is deze Reikicursus geschikt?

Iedereen kan leren om Reiki toe te passen bij zichzelf en anderen. Of je nu oud of jong bent, en wat je achtergrond, sekse, gender, klasse of opleidingsniveau ook is.

Zélf met Reiki aan de slag

Na de Reikicursus heb je een instrument in handen waarmee je zelf aan de slag kunt, en dat:

  • balancerend werkt op jouw systeem als geheel (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel);
  • je persoonlijke ontwikkeling stimuleert;
  • je kan helpen om gezonder om te gaan met situaties die een uitdaging voor je zijn;
  • uit kan groeien tot een dagelijkse spirituele beoefening: een dagelijkse oefening om aanwezig te blijven in het hier en nu, met alles wat er in je leven speelt.

Praktisch

Lestijden | Dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur. Op de laatste dag kan het een half uurtje uitlopen vanwege de afsluiting van de klas.

Leraar | De Reikicursus wordt gegeven door Anne Boerrigter.

Kosten | € 180,-. Dit totaalbedrag is opgebouwd uit het wereldwijd afgesproken richtbedrag voor eerstegraads Reikicursussen in Usui Shiki Ryoho van € 150,-, plus een onkostenvergoeding van € 30,-.

Kennismaken | Ik zorg er altijd voor dat we elkaar voorafgaand aan de Reikicursus hebben gesproken ter kennismaking; liefst in levenden lijve of anders via Zoom (videobellen). Als dit nog niet gebeurd is als je je aanmeldt, neem ik hiervoor contact met je op.

Inschrijven | Stuur een mailtje naar info@zoveelzonlicht.nl.

Gegevens

Begin:
dinsdag 29 augustus 2023 | 09:30
Einde:
vrijdag 1 september 2023 | 12:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken