Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Zelf Reiki leren is een kans. Niet alleen de kans om te leren jezelf en anderen Reiki te geven. Maar ook om gezonder in het leven te staan, je balans en bezieling terug te vinden, zélf iets te kunnen doen voor je ontspanning en welbevinden. En, als je doorgaat met je beoefening, om jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen, en te ontdekken wie je werkelijk bent. 

Deze eerstegraads Reikiklas (in de volksmond ook wel Reikicursus genoemd) is een inwijding in Usui Shiki Ryoho, de Reikitraditie die in de jaren 30 van de vorige eeuw via mevrouw Hawayo Takata naar het Westen is gekomen. Je leert Reiki geven aan jezelf en aan anderen – en alles wat leeft – in je naaste omgeving. Ik put tijdens de klas uit mijn eigen ervaring van twintig jaar dagelijkse Reikibeoefening, en veelvuldig aanwezig zijn bij oudere Reikimasters met vele jaren ervaring. Zo geef ik je inspiratie en basis mee om zelf aan de slag te kunnen.

In de Reikiklas leer je allereerst de basis: de zelfbehandeling, die je vanaf dat moment dagelijks kunt doen. Daarnaast hoor en beleef je het Reikiverhaal, dat ik doorgeef uit mondelinge overlevering. Ook ontdek je uit welke handposities een Reikibehandeling bij anderen bestaat, ervaar je hoe het voelt om jezelf en anderen te behandelen. Er is ruimte om je eigen ervaring met Reiki op te doen, en om deze te delen.

Tijdens de Reikicursus ontvang je vier inwijdingen. En je krijgt de vijf Reiki-leefregels mee: wijze woorden die je in je dagelijks leven kunnen helpen om jouw levensenergie te laten stromen en meer ontspannen aanwezig te blijven bij al wat zich voordoet.

Voor wie is de Reikicursus?

Daarover kan ik kort zijn … Iedereen die dat wil, kan Reiki leren. Of je nu aanleg hebt voor het spirituele of niet. Of je nu een opleiding hebt genoten of niet. Voor Reiki maakt het niet uit! Je leert vanuit de plek waar jij op dat moment bent.

Zelf met Reiki aan de slag

Na de Reikicursus heb je een instrument in handen waarmee je zelf aan de slag kunt, en dat:

  • balancerend en rustgevend werkt op jou als geheel: je lichaam, emoties, gedachten en ziel;
  • je persoonlijke ontwikkeling voedt;
  • je kan helpen gezond om te gaan met uitdagende situaties;
  • uit kan groeien tot een dagelijkse spirituele beoefening, die je helpt om ontspannen aanwezig te blijven in het hier en nu.

Praktisch

Lestijden | Dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur. Op de laatste dag loopt het vaak een half uurtje uit, vanwege de afsluiting van de klas.

Leraar | Dat ben ik, Anne Boerrigter. Ik vind het zinvol en fijn als we elkaar voorafgaand aan de Reikicursus persoonlijk hebben gesproken. In levenden lijve, of anders via telefoon of Zoom. Hebben we bij je aanmelding nog niet kennisgemaakt, dan neem ik hiervoor nog contact met je op.

Kosten | € 210,-. Dit totaalbedrag is opgebouwd uit:

  • € 150,- voor de klas zelf en de inwijdingen. Dit is het wereldwijd afgesproken richtbedrag voor eerstegraads Reikiklassen in Usui Shiki Ryoho en betaal je contant in een kort ritueel bij aanvang van de klas;
  • een onkostenvergoeding van € 60,- (€ 23,55 voor gebruik van lesruimte en materialen, plus 21 procent btw over het totaalbedrag à € 36,45).

Meer informatie over de opbouw van het geldbedrag en de betaling ervan vind je op de tarievenpagina.

Inschrijven | Stuur een mailtje naar info@zoveelzonlicht.nl

Gegevens

Begin:
dinsdag 13 februari | 10:00
Einde:
vrijdag 16 februari | 13:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken