Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Herbronnen en herbezinnen vanuit Reikibeoefening

De vierdagenbehandeling is een van de waardevolle tradities die binnen Usui Shiki Ryoho zijn doorgegeven. Hoe fijn om dit proces van herbronnen, herbezinnen, te ervaren in de versterkende bedding van een groep? Daartoe heb je tijdens deze groepsvierdaagse de gelegenheid. Een prachtige en eenvoudige manier om, zo tegen het eind van de zomer en voor de start van een nieuw schooljaar, tot jezelf te komen.

Wat we gaan doen? Vier dagen achtereen ga je in een groep Reiki uitwisselen: je geeft en ontvangt een volledige Reikibehandeling, in een kleine groep. Daarna is er ruimte om onder het genot van een kopje thee (of water als het een hete zomer is?) ervaringen te delen. En van elkaar – en van je Reikibeoefening – te leren.

De bijeenkomsten zijn wat langer dan de ‘reguliere’ Reikicirkels, zodat er alle ruimte is voor wat er is en wat zich wil ontvouwen. En zodat er ruimte is voor ontspanning en lichtheid.

Praktisch

Voor wie | Iedereen met een graad in Reiki: eerste graad, tweede graad en masters. Je hoeft geen ervaren behandelaar te zijn om te komen! We behandelen in de traditie van Usui Shiki Ryoho.

Data en tijden | Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De deur is steeds open vanaf een half uur voor aanvang, zodat je rustig aan kunt komen en een kopje thee kunt drinken.

Overnachten | Kom je van ver en/of wil je er een echte retraite van maken voor jezelf? Wat een goed idee! Sommige studenten boeken een plek in de buurt om te overnachten. Op de contactpagina vind je er een aantal.

Kosten | € 100,-

Aantal deelnemers | Maximaal 8

Aanmelden | Dit doe je door een berichtje te sturen naar info@zoveelzonlicht.nl. Je ontvangt dan een betaalverzoek (en op verzoek een factuur) voor de betaling.

Gegevens

Begin:
donderdag 17 augustus 2023 | 13:00
Einde:
zondag 20 augustus 2023 | 16:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken