Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Begin het nieuwe jaar vanuit je Reikibeoefening

De dagen rondom Kerstmis en de jaarwisseling zijn van oudsher heilige dagen. Dagen waarin het ritme van de natuur je ondersteunt bij het naar binnen keren, reflecteren, herijken. Hoe fijn om dit daarna voort te zetten in een groep, vanuit de stilte en voeding van samen Reiki beoefenen? Daarvoor heb je de kans tijdens deze groepsvierdaagse aan de start van 2023. 

De vierdagenbehandeling is een van de waardevolle tradities die binnen Usui Shiki Ryoho zijn doorgegeven. Tijdens een vierdagenbehandeling ontvang je op vier achtereenvolgende dagen een volledige Reikibehandeling. Je systeem heeft dan minder gelegenheid om tussentijds ’terug te veren’ naar zijn minder natuurlijke staat, en je hebt de gelegenheid om een steviger balans te vinden. Veel van mijn studenten en cliënten omschrijven dit als een weldaad, en een bijzondere reis.

Diepe ontspanning en innerlijke ruimte

Van mijn Reikimaster, Rebecca Bredenhof, heb ik het goede gebruik geleerd om elk nieuw kalenderjaar te beginnen met vier dagen Reiki beoefenen in een groep. Om ons inzicht in waar we staan te verdiepen en samen te delen. Om vanuit diepe ontspanning en met nieuwe innerlijke ruimte het jaar in te gaan.

Kom tot jezelf

Want hoe fijn om het rijke vierdaagse proces van herbronnen en herbezinnen dat een Reiki-vierdagenbehandeling biedt, te ervaren in de versterkende bedding van een groep? Een prachtige en eenvoudige manier om, in de diepte van de winter, tot jezelf te komen.

Wat gaan we doen?

Vier dagen achtereen geef en ontvang je een volledige Reikibehandeling, in een kleine groep. Daarna is er ruimte om onder het genot van een kop thee ervaringen te delen. En van elkaar – en van je Reikibeoefening – te leren. De bijeenkomsten zijn wat langer dan de ‘reguliere’ Reikicirkels, zodat er alle ruimte is voor wat er is en wat zich wil ontvouwen. En zodat er ruimte is voor ontspanning en lichtheid.

Praktisch

Voor wie | Iedereen met een graad in Reiki. We behandelen in de traditie van Usui Shiki Ryoho.

Data en tijden | Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De deur is steeds open vanaf een half uur voor aanvang, zodat je rustig aan kunt komen en een kopje thee kunt drinken.

Begeleiding | Anne Boerrigter

Kosten | € 100,- (btw-vrij)

Aantal deelnemers | Maximaal 8

Aanmelden | Dit doe je door een bericht te sturen naar info@zoveelzonlicht.nl. Je ontvangt dan een factuur om te betalen per bank.

Gegevens

Begin:
donderdag 5 januari | 13:00
Einde:
zondag 8 januari | 16:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon:
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon:
06 24902023
E-mail:
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken