Groepsvierdaagse: herbronnen en herbezinnen vanuit Reikibeoefening

Datum/Tijd
18 aug 22 - 21 aug 22
13:00 - 16:00

Locatie
Zoveel Zonlicht Reiki

Categorieën


De vierdagenbehandeling is een van de waardevolle tradities die binnen Usui Shiki Ryoho zijn doorgegeven. Hoe fijn om dit proces van herbronnen, herbezinnen, te ervaren in de versterkende bedding van een groep? Daartoe heb je tijdens deze groepsvierdaagse de gelegenheid. Een prachtige en eenvoudige manier om, zo tegen het eind van de zomer en aan de start van een nieuw schooljaar, tot jezelf te komen. 

Wat we gaan doen? Vier dagen achtereen geef en ontvang je een volledige Reikibehandeling, in een kleine groep. Daarna is er ruimte om onder het genot van een kopje thee (of water als het een hete zomer is 😉 ervaringen te delen. En van elkaar – en van je Reikibeoefening – te leren. De bijeenkomsten zijn wat langer dan de ‘reguliere’ oefenavonden, zodat er alle ruimte is voor wat er is en wat zich wil ontvouwen. En zodat er ruimte is voor ontspanning en lichtheid.

Praktisch

Voor wie | Iedereen met een graad in Reiki. We behandelen in de traditie van Usui Shiki Ryoho.

Data en tijden | Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De deur is steeds open vanaf een half uur voor aanvang, zodat je rustig aan kunt komen en een kopje thee kunt drinken.

Kosten | € 100,-

Aantal deelnemers | Maximaal 8

Aanmelden | Dit doe je door een berichtje te sturen naar info@zoveelzonlicht.nl. Je ontvangt dan een factuur voor de betaling.