Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Ken je dat, dat je de radio aanzet en precies dát liedje hoort dat jou op dat moment iets te vertellen heeft? In dit speelse huiskamerconcert weef je als publiek – via een speciaal ontworpen kaartenset – mee aan het programma.

Jukebox of the Soul is een huiskamerconcert dat niet meteen in een hokje past. Een middag vol liedjes die raken, gezongen door Anne Boerrigter en muzikaal ondersteund door Véra Capou. Voornamelijk covers, maar ook liedjes van eigen hand. Liefde voor muziek, storytelling, synchroniciteit, medicine music, bewustzijn, spiritualiteit en plezier komen spelenderwijs samen in dit bezielde huiskamerconcert.

Het idee voor Jukebox of the Soul ontstond in 2011. Anne creëerde in de afgelopen jaren een kaartenset op basis van muziek, geïllustreerd door illustrator Kit le Large. Met deze kaartenset komt het programma van Jukebox of the Soul interactief tot stand. Laat je verrassen en niet te vergeten … raken. En leer over de rol die je als publiek speelt in de muziek!

Praktisch

Tijd | Start 14.30 uur, deur open vanaf een kwartier voor aanvang

Voor wie? | Voor iedereen (met of zonder Reiki) die zich wil laten raken door muziek en zin heeft in een fijne middag

Kaartjes | € 15,- of een ander (lager of hoger) bedrag dat zowel weerspiegelt wat het je waard is als wat jouw financiële situatie mogelijk maakt

Betalen | Ter plekke, op de manier die jij wilt: contant of met een QR-code

Waar? | Zoveel Zonlicht, Couwenhoven 6110, Zeist – lees hier meer over bereikbaarheid en parkeren

Ben je erbij? | Laat het weten via een appje naar 06 24902023. Belangrijk voor ons om te weten in verband met het aantal plaatsen 🙂

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
zondag 7 juli
Tijd:
14:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken