Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Ben je in de tweede Reikigraad ingewijd door Anne Boerrigter? Dan heb je nu de kans om te proeven aan het helen van voorouderlijk trauma met Reiki. 

Als mens hebben we ieder unieke lessen te leren: ons eigen ‘persoonlijke werk in dit leven’. De een mag zachter worden, de ander mag grenzen leren aangeven; en ieder van ons heeft angsten en beperkende overtuigingen los te laten. Zoals je al hebt ervaren, is je eerste- en tweedegraads Reikibeoefening bij dit persoonlijk werk een krachtige ondersteuning.

De erfenis van je voorouders

In mijn eigen leven was persoonlijk werk alleen niet genoeg om mezelf te bevrijden van de last die ik op mijn schouders voelde. Als mens, zo ontdekte ik, dragen we óók de erfenis mee van dat wat onze voorouders niet hebben kunnen afmaken. Dit kan zich uiten op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Wat we in onze cellen dragen van onze voorouders gaat veel verder dan de fysieke kenmerken die we van ze hebben geërfd.

Healing Your Family Tree with Reiki®

Als Reikibeoefenaars hebben we het geluk dat er een prachtige vorm bestaat om met Reiki deze voorouderlijke belasting te helen, en ons ermee te verzoenen: Healing Your Family Tree with Reiki® (HFT). Dit proces is jarenlang met liefde en zorg ontwikkeld door de Amerikaans-Italiaanse Reikimaster Marta Getty. Later heeft zij Rebecca Bredenhof opgeleid tot HFT-leraar, en vlak voordat Marta in 2020 overleed heeft ze Rebecca aangewezen als haar opvolger. Sinds juni 2022 ben ik bij Rebecca in de leer om ook leraar Healing Your Family Tree with Reiki® te worden. Omdat ik het zelf – sinds mijn kennismaking ermee in 2009 – heb ervaren als een diepgaand helingsproces, dat langzaam maar zeker de weg vrijmaakt naar grote innerlijke vreugde, zelfexpressie en verlichting.

Introductie in het HFT-proces

Misschien loop jij ook wel in je leven keer op keer tegen dezelfde patronen aan. Misschien heeft jouw persoonlijke werk op die vlakken niet geholpen, en wil je onderzoeken of de oorzaak ervan in je stamboom ligt. Of misschien is er in jou al een diep weten: ik draag in mijn cellen iets wat mijn voorouders niet hebben kunnen afmaken. Dan is dit je kans! In het kader van mijn opleiding tot HFT-leraar mag ik – voor het eerst – twee door mij ingewijde tweedegraads Reikistudenten laten kennismaken met dit mooie proces. Gedurende vijf weken wentel je je in een introductie van het HFT-proces. Zo zet je je eerste stappen in de verzoening met jouw voorouderlijke geschiedenis, zodat er ruimte komt voor jouw eigenheid en kracht.

Programma

In deze Kennismaking Healing Your Family Tree with Reiki® starten en eindigen we met een tweedaags samenzijn. In de tussenliggende vijf weken ontvang je persoonlijke begeleiding van mij, waarbij Rebecca mijn supervisor is. Het HFT-proces vraagt naast je zelfbehandeling ook dagelijks werk met de tweede graad; houd hier dus ruimte voor vrij in je agenda.

Wees welkom!

Voel jij je geroepen tot deze kennismaking met het helen van de stamboom in jou? Neem dan contact met me op. Zoals je hebt kunnen lezen heb ik dit keer plaats voor twee deelnemers. Ik hoop jullie te inspireren en een plezier te doen met deze kans, en kijk vol vreugde uit naar deze volgende stap!

Praktisch

Voor wie? | Tweedegraads Reikistudenten die door mij zijn ingewijd in de tweede graad en die nog niet eerder hebben deelgenomen aan Healing Your Family Tree with Reiki®

Data | Donderdag 6 en vrijdag 7 juni & zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024

Tijden | Alle lesdagen zijn van 9.30 tot 18.00 uur

Investering | € 375,- incl. btw, voor twee keer een fysiek tweedaags samenzijn plus persoonlijke begeleiding in de tussenliggende vijf weken

Lunch | Neem zelf je lunch mee, voor een lekker soepje wordt gezorgd

Gegevens

Begin:
donderdag 6 juni | 09:30
Einde:
zondag 14 juli | 18:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken