Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Deze eerstegraads opfris- en terugkomdag is speciaal voor studenten die door Anne Boerrigter in de eerste graad zijn ingewijd. 

Je hebt bij mij, ergens in de afgelopen elf jaar, een eersteklas Reikiklas gevolgd. Als je Reiki hebt beoefend, zijn er misschien vragen bij je opgekomen. Als je andere Reikistudenten ontmoet, heb je misschien ontdekt dat je het een en ander uit je eerstegraadsklas bent vergeten. Als je minder met Reiki hebt gedaan dan je eigenlijk van plan was, is je beoefening misschien wat weggezakt. Of je wilt gewoon een dag heerlijk in de Reiki-energie zijn. Allemaal goede redenen om te komen, op vrijdag 2 februari 2024!

Je verbinden met je Reikibeoefening

Want hoe zat het ook alweer met de posities van de zelfbehandeling en de behandeling van anderen? En met de extra posities die in de eerstegraadsklas worden onderwezen: welke zijn er en waar zijn ze voor? Wat is de vierdagenbehandelingen ook alweer? Hoe gaat het met het leven van de Reiki leefregels? Wat kun je nog meer uit je beoefening halen, zodat je meer gesteund wordt in je dagelijks leven? Dit zijn een aantal onderwerpen waar je aan kunt denken. De precieze invulling van de dag stem ik af op wie er komen. Natuurlijk gaan we ook Reiki beoefenen, en is er gelegenheid om vragen te stellen. Vanuit bijna twintig jaar Reikibeoefening en elf jaar lesgeefbeoefening in Usui Shiki Ryoho zal ik doen wat ik kan om je aan te reiken wat relevant is voor jou, op dit moment.

Voor wie?

Voor iedereen die van mij de eerste graad heeft ontvangen (of een eerstegraadsklas bij me heeft bijgewoond).

Praktisch

Lestijden | Vrijdag 2 februari van 10.00 tot 16.00 uur

Kosten | € 65,-. inclusief btw

Inschrijven | Stuur een mailtje naar info@zoveelzonlicht.nl

Gegevens

Datum:
vrijdag 2 februari
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken