Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Iedereen kan Reiki leren, ook kinderen. Kinderen van ouders die Reiki beoefenen zijn welkom in deze Reikicursus voor kinderen! 

In deze eerstegraads Reikicursus leren kinderen Reiki te geven aan zichzelf en aan anderen – en aan alles wat leeft. In de Reikiklas leer je allereerst de basis: de zelfbehandeling. Want in deze drukke wereld is het heel fijn om jezelf Reiki te kunnen geven! Daarnaast hoor je het Reikiverhaal, zoals dat de afgelopen honderd jaar is doorverteld. Ook leer je uit welke handposities een Reikibehandeling bij anderen bestaat, en hoe het voelt om jezelf en anderen te behandelen.

Tijdens de Reikicursus ontvangen de kinderen vier inwijdingen. En ze krijgen de vijf Reiki-leefregels mee: wijze woorden die ze in hun dagelijks leven kunnen helpen om te gaan met hun levensenergie.

De tijdsspanne van de lessen pas ik aan aan wat er voor de kinderen mogelijk is. Elke dag zullen we maximaal twee uur bezig zijn met een les.

Voor wie is de Reikicursus?

Voor kinderen tussen 7 en 15 jaar. Voorwaarde is wel dat een ouder of verzorger Reiki beoefent.

Zelf met Reiki aan de slag

Na de Reikicursus kun je meteen zelf aan de slag. Heel handig voor als je rustig wilt worden na een drukke dag, als je je beter wilt voelen, als je buikpijn hebt, of als je kat ziek is! En nog in heel veel andere situaties :).

Praktisch

Lestijden | Dinsdag 20 februari van 13.30 tot 15.30 uur, woensdag 21 februari van 9.30 tot 11.30 uur, donderdag 22 februari van 10.30 tot 12.30 uur, plus vrijdag 23 februari van 9.30 tot 11.30 uur. Op de laatste dag loopt het vaak een half uurtje uit, vanwege de afsluiting van de klas. In overleg met de ouders en natuurlijk met de kinderen spreken we desgewenst een terugkomles af, ongeveer zes weken na de cursus.

Leraar | Dat ben ik, Anne Boerrigter. Ik doe zelf al bijna twintig jaar dagelijks Reiki, heb veel geleerd van oudere Reikimasters met vele jaren ervaring, én mijn eigen zoon van negen beoefent sinds zijn zevende jaar ook Reiki. Dat helpt om de kinderen inspiratie en basis mee te geven om zelf aan de slag te kunnen. Ik vind het zinvol en fijn als we elkaar voorafgaand aan de Reikicursus persoonlijk hebben gesproken: kind én ouder(s)/verzorger(s).

Kosten | € 210,-. Dit totaalbedrag is opgebouwd uit:

  • € 150,- voor de klas zelf en de inwijdingen. Dit is het wereldwijd afgesproken richtbedrag voor eerstegraads Reikiklassen in Usui Shiki Ryoho en betaal je contant in een kort ritueel bij aanvang van de klas;
  • een onkostenvergoeding van € 60,- (€ 23,55 voor gebruik van lesruimte, schoonmaak en materialen, plus 21 procent btw over het totaalbedrag à € 36,45). Ook dit bedrag betaal je contant bij aanvang van de klas.

Meer informatie over de opbouw van het geldbedrag is te vinden op de tarievenpagina.

Inschrijven | Bel naar 06 249 02 023, of stuur een mailtje naar info@zoveelzonlicht.nl

Gegevens

Begin:
dinsdag 20 februari | 13:30
Einde:
vrijdag 23 februari | 11:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken