Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Heb je de eerste graad in Reiki en beoefen je het langere tijd dagelijks, dan ontstaat misschien in jou een ‘roep’ om verder te gaan met Reiki. Om jezelf en je Reikibeoefening dieper te leren kennen. Reiki 2 kan dan jouw volgende stap zijn.

Wat leer je?

Reiki 2 geeft je zeer waardevolle ‘gereedschappen’, die je de rest van je leven kunt gebruiken. In de tweedegraads Reikiklas maak je kennis met drie Reikisymbolen, die je kunt gebruiken bij het geven van Reikibehandelingen aan jezelf en aan een ander. Je krijgt onder meer een techniek, een beoefening, mee die je kan helpen om los te komen van belemmerende gedachten en overtuigingen, en om meer rust in je hoofd te vinden. Ook leer je hoe je Reikibehandelingen op afstand kunt geven (‘Reiki sturen’). Je ontvangt bovendien de inwijding in de tweede Reikigraad.

Oku den

In het Japans heet de tweede graad ‘oku den’, wat je zou kunnen vertalen als ‘dieper weten’. Het is een verdieping in je Reikibeoefening, maar ook in je mens-zijn. Met deze graad ontvang je instrumenten om gedurende je leven een diepe kennis te ontwikkelen over jezelf als mens, en om steeds meer vanuit jouw innerlijke waarheid te gaan leven.

Ben je gereed?

Ben je door mij ingewijd in de eerste Reikigraad en voel je dat het jouw tijd is voor de tweede graad, neem dan contact met me op voor een persoonlijk gesprek. De geadviseerde tijd tussen de eerstegraads Reikiklas en de tweedegraads Reikiklas is binnen Usui Shiki Ryoho minimaal een jaar, wat ik van harte ondersteun. Vaak zie ik dat studenten langer de tijd nemen en het is mijn ervaring dat dat tot een prachtige en diepgaande ontwikkeling leidt.

Alternatieve voorbereiding

Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet bij mij Reiki 1 hebt geleerd en dat het voor jou, om welke reden dan ook, niet mogelijk is om de tweede Reikigraad te ontvangen van de master van wie je de eerste graad ontving. Neem dan eens contact met me op voor een persoonlijk gesprek.

Praktisch

Data, locatie & tijden | De klas bestaat uit 3 sessies: dinsdag 27 juni van 10.00 tot 12.00 uur, plus donderdagochtend 29 juni van 9.00 tot 12.00 uur, plus vrijdagochtend 30 juni van 9.00 tot 12.00 uur. De laatste sessie kan iets uitlopen vanwege de afsluiting van de klas. Na afloop van de klas spreken we gezamenlijk een datum af voor een terugkomsessie van 2 uur (ongeveer 5 weken na de klas).

Leraar | Anne Boerrigter

Kosten | € 530,-. Dit bedrag bestaat uit € 500,- voor de klas zelf (dit is het bedrag dat wereldwijd is afgesproken binnen de Reikitraditie van Usui Shiki Ryoho), en € 30,- onkostenvergoeding (voor het dekken van de kosten voor bijvoorbeeld de ruimte en de materialen). Om het bewustzijn op deze energie-uitwisseling te stimuleren, is er in mijn klassen een kort geldritueel waarin je als deelnemer het bedrag voor de klas contant aanbiedt. De onkostenvergoeding van € 30,- betaal je, na inschrijving, per bank.

Meer informatie | Bel me gerust op 06 24 90 20 23 of stuur me een mail

Aanmelden & meer info | Via e-mail

Gegevens

Begin:
dinsdag 27 juni 2023 | 12:00
Einde:
vrijdag 30 juni 2023 | 12:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken