Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Heb je de eerste graad in Reiki en beoefen je het langere tijd dagelijks, dan ontstaat misschien in jou een ‘roep’ om jezelf en je Reikibeoefening dieper te leren kennen. Reiki 2 kan dan jouw volgende stap zijn.

Dieper weten

In de tweedegraads Reikiklas maak je kennis met drie Reikisymbolen, die je kunt gebruiken bij het geven van Reikibehandelingen aan jezelf en aan een ander. Je krijgt onder meer een gereedschap mee dat je kan helpen om los te komen van belemmerende gedachten en overtuigingen, en om meer rust in je hoofd te vinden. Ook leer je hoe je Reikibehandelingen op afstand kunt geven (‘Reiki sturen’). Je ontvangt de inwijding in de tweede Reikigraad. Met deze graad ontstaat een extra mogelijkheid om gedurende je leven een diepe kennis te ontwikkelen over jezelf en je mens-zijn, en om steeds meer vanuit jouw innerlijke waarheid te gaan leven. De tweede graad kun je zien als een verdieping in je Reikibeoefening.

Ben je gereed?

Ben je door mij ingewijd in de eerste graad van Reiki en voel je dat het jouw tijd is voor de tweede graad, neem dan contact met me op voor een persoonlijk gesprek. De geadviseerde tijd tussen de eerstegraads Reikiklas en de tweedegraads Reikiklas is binnen Usui Shiki Ryoho minimaal een jaar, wat ik van harte ondersteun. Vaak zie ik dat studenten langer de tijd nemen en het is mijn ervaring dat dat tot een prachtige voorbereiding kan leiden.

Alternatieve voorbereiding

Heb je niet bij mij Reiki 1 geleerd en is het voor jou, om welke reden dan ook, niet mogelijk om de tweede Reikigraad te ontvangen van de master van wie je de eerste graad ontving? Dan zal ik je minimaal vragen om eerst een cursus Reiki 1 bij me bij te wonen. Zo krijg je een gevoel bij mij, mijn Reikibeoefening en hoe ik lesgeef. En we leren elkaar zo ook alvast beter kennen.

Praktisch

Data, locatie & tijden | De klas bestaat uit 3 sessies: dinsdag 22 november van 10.00 tot 12.00 uur, plus donderdagochtend 24 november van 9.00 tot 12.00 uur, plus vrijdagochtend 25 november van 9.00 tot 12.00 uur. De laatste sessie kan iets uitlopen vanwege de afsluiting van de klas. Na afloop van de klas spreken we gezamenlijk een datum af voor een terugkomsessie van 2 uur (ongeveer 5 weken na de klas).

Leraar | Anne Boerrigter

Kosten | € 500,-

Meer informatie | Bel me gerust op 06 24 90 20 23 of stuur me een mail

Aanmelden & meer info | Via e-mail

Gegevens

Begin:
dinsdag 22 november 2022 | 10:00
Einde:
vrijdag 25 november 2022 | 12:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon:
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon:
06 24902023
E-mail:
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken