Reiki-6-weekse – avond 4

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
01 apr 20
19:30 - 22:00

Locatie
Zoveel Zonlicht Reiki

Categorieën


Heb je Reiki en wil je graag rustpunten creëren in je leven? Een vast moment voor jezelf, voor stilte en rust? Tijdens deze Reiki-6-weekse geef en ontvang je op zes woensdagavonden een volledige Reikibehandeling in een groep(je). We behandelen in stilte, besteden aandacht aan de Reikiprincipes en er is ruimte om ervaringen te delen. 

Reiki behandelavondenWat kan regelmatig Reiki uitwisselen in groepsverband je geven? Dat verschilt van persoon tot persoon. Maar wat ik veel van deelnemers hoor, zijn bijvoorbeeld diepe ontspanning, innerlijke rust, en inzicht in situaties in hun leven op dat moment. Andere beoefenaars komen voor extra ondersteuning bij fysieke, mentale, emotionele of spirituele processen. Ook leert de ervaring dat Reiki beoefenen in groepen het gemakkelijker maakt om de dagelijkse Reiki-zelfbehandeling in je leven te verankeren.

‘Als ik dit toch in mijn jeugd had gehad, dan had ik waarschijnlijk nooit de overtuiging gecreëerd dat nieuwe mensen leren kennen eng is. Gelukkig kan ik nu alsnog leren dat ik niet als een huis hoef op te zien tegen nieuwe mensen of vreemde situaties. Reiki is als een warm bad dat je precies dát geeft, wat je zo hard nodig hebt.’ ~ Chantal

Naast wat je uit deze avonden meeneemt, draag je ook ergens aan bij: de heling van anderen, van jezelf, en de wereld waarin jij je beweegt. Samenkomen in groepen heeft voor velen een andere plek en functie in hun Reikibeoefening dan hun dagelijkse zelfbehandeling. Maar … alleen jij kunt natuurlijk uitzoeken hoe dat voor jou is.

‘Elke week voelt het weer als een cadeau aan mezelf. De avond waarin ik mag zijn, gedragen door Reiki, stilte en respect. Waarin het loslaten van de dagelijkse beslommeringen opeens geen uitdaging meer is, maar eerder een natuurlijk gegeven. Verder heb ik gemerkt dat deze wekelijkse behandeling mij een overstijgend gevoel van rust hebben geboden, waardoor mijn kijk en het leven een stuk lichter en vrolijker zijn geworden.’ ~ Marlies

Praktisch

Voor wie? | Voor Reikibeoefenaars van alle graden (1, 2 of master). Misschien beoefen je dagelijks Reiki en zweer je al bij Reiki uitwisselen in een groep. Of misschien is het al lang geleden dat je een graad in Reiki ontving en heb je er lang niets mee gedaan, maar wil je je er graag weer mee verbinden. We behandelen in de traditie van Usui Shiki Ryoho, maar Reikistudenten van alle stromingen zijn welkom. Je hoeft geen ervaren Reikibehandelaar te zijn om te komen; deze avond is voor zowel ervaren als onervaren studenten.

Data | Woensdagavonden 11 maart, 18 maart, 25 maart, 1 april, 8 april en 15 april 2020. Let op: je schrijft je in voor de hele reeks.

Tijd | Van 19.30 tot 22.00 uur; de deur is open vanaf een kwartier voor aanvang.

Kosten | € 75,- voor zes behandelavonden. Als je je hebt aangemeld, ontvang je een factuur; je betaalt vooraf per bank. Aanmelden kan tot en met dinsdag 10 maart 2020.