Reiki-avond (met Josine Pennings)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 31 okt 18
19:30 - 22:00

Locatie
Zoveel Zonlicht Reiki

Categorieën


Tijdens deze oefenavond geef en ontvang je in stilte een volledige Reikibehandeling, in een groep(je). Daarna is er gelegenheid om ervaringen te delen. We behandelen in de traditie van Usui Shiki Ryoho, maar Reikistudenten van alle stromingen en graden (1, 2 en master) zijn welkom! Let op: omdat Anne Boerrigter in ieder geval tot eind november 2018 met zwangerschapsverlof is, wordt deze avond begeleid door Josine Pennings.

De ervaring leert dat Reikibehandelingen uitwisselen in groepsverband veel extra’s geeft.

–  Het verdiept je begrip van situaties in je leven op dat moment.

–  Het geeft je inzicht in hoe je je in groepen beweegt.

–  Het ondersteunt je in fysieke, mentale, emotionele en spirituele processen.

–  Het helpt je om je zelfbehandeling in je leven te verankeren.

–  Je hoort Reiki-ervaringen van anderen en leert zo over Reiki en je leven.

–  Het is ontspannend en laadt je weer helemaal op.

Oefenen, oefenen, oefenen

Misschien beoefen je intensief Reiki en zweer je erbij om af en toe een behandeling te ontvangen en in een groep Reiki uit te wisselen. Of misschien is het al lang geleden dat je een graad in Reiki ontving en heb je er al lang niets mee gedaan, maar wil je je er graag weer mee verbinden. In beide gevallen kan Reiki uitwisselen in groepen je helpen. En: het zijn oefenbijeenkomsten. Je hoeft dus geen ervaren Reikibehandelaar te zijn om te komen; zowel ervaren als minder ervaren studenten zijn van harte welkom.

Begeleiding

Normaal gesproken begeleidt Anne Boerrigter deze avonden, maar van augustus tot en met november 2018 is zij met zwangerschapsverlof. Gelukkig is Josine Pennings bereid om in die periode de wekelijkse oefenavonden te begeleiden! Josine voert haar eigen Reikipraktijk in Bunnik: Reikipraktijki. Ze beoefent Reiki sinds 2007 en is bij Rebecca Bredenhof (van Reikicentrum Zijn in Den Haag) in de leer om Reikimaster te worden.

Praktisch

Tijd | Van 19.30 tot 22.00 uur; de deur is open vanaf 19.15 uur. Wil je nog iets drinken van tevoren of rustig aankomen, kom dan op tijd 🙂

Kosten | € 12,50 (contant te betalen voor aanvang van de bijeenkomst)

Aanmelden | Stuur een mailtje naar info@reikipraktijki.nl of een berichtje naar Josine Pennings op 06 1512 6985. Ouderwets bellen mag ook.