Reiki-behandelavond

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
06 mei 20
19:30 - 22:00

Locatie
Zoveel Zonlicht Reiki

Categorieën


Heb je Reiki én behoefte aan een extra rustpunt? Tijdens deze Reiki-behandelavond geef en ontvang je in stilte een volledige Reikibehandeling in een groep(je). We besteden aandacht aan de Reikiprincipes en er is ruimte om ervaringen te delen.

Reiki behandelavondenWat kan Reiki uitwisselen in groepsverband je geven? Dat verschilt van persoon tot persoon. Maar wat ik veel van deelnemers hoor, zijn diepe ontspanning, innerlijke rust, en inzicht in situaties in hun leven op dat moment. Andere beoefenaars komen voor extra ondersteuning bij fysieke, mentale, emotionele of spirituele processen. Ook leert de ervaring dat Reiki beoefenen in groepen het gemakkelijker maakt om de dagelijkse Reiki-zelfbehandeling in je leven te verankeren.

‘Als ik dit toch in mijn jeugd had gehad, dan had ik waarschijnlijk nooit de overtuiging gecreëerd dat nieuwe mensen leren kennen eng is. Gelukkig kan ik nu alsnog leren dat ik niet als een huis hoef op te zien tegen nieuwe mensen of vreemde situaties. Reiki is als een warm bad dat je precies dát geeft, wat je zo hard nodig hebt.’ ~ Chantal

Naast wat je uit deze avonden meeneemt, draag je ook ergens aan bij: de heling van anderen, van jezelf, en de wereld waarin jij je beweegt. Samenkomen in groepen heeft voor velen een andere plek en functie in hun Reikibeoefening dan hun dagelijkse zelfbehandeling. Maar … alleen jij kunt natuurlijk uitzoeken hoe dat voor jou is.

‘Een avond waarin ik mag zijn, gedragen door Reiki, stilte en respect. Waarin het loslaten van de dagelijkse beslommeringen opeens geen uitdaging meer is, maar eerder een natuurlijk gegeven.’ ~ Marlies

Praktisch

Voor wie? | Voor Reikibeoefenaars van alle graden (1, 2 of master). Misschien beoefen je dagelijks Reiki en zweer je al bij Reiki uitwisselen in een groep. Of misschien is het al lang geleden dat je een graad in Reiki ontving en heb je er lang niets mee gedaan, maar wil je je er graag weer mee verbinden. We behandelen in de traditie van Usui Shiki Ryoho, maar Reikistudenten van alle stromingen zijn welkom. Je hoeft geen ervaren Reikibehandelaar te zijn om te komen; deze avond is voor zowel ervaren als onervaren studenten.

Tijd | Van 19.30 tot 22.00 uur; de deur is open vanaf een kwartier voor aanvang.

Kosten | € 12,50. Je mag dit bedrag contant aan de deur betalen.

Aanmelden | Liefst per mail en anders per app. Vermeld in je berichtje alsjeblieft je voor- en achternaam, je Reikigraad en je telefoonnummer (alleen bedoeld voor de zeldzame gevallen dat Zoveel Zonlicht de bijeenkomst last-minute moet annuleren).