Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Een volledige Reikibehandeling geven, een volledige Reikibehandeling ontvangen, inzichten delen, van elkaars ervaringen leren … even een moment van rust. Van stilte en diepe ontspanning.

Tijdens deze Reikicirkel geef en ontvang je een volledige eerstegraads Reikibehandeling, in een groep(je). Ook is er ruimte om ervaringen te delen. Haak je aan?

Practice, practice, practice

Misschien beoefen je dagelijks Reiki en zweer je al bij Reiki uitwisselen in een groep. Of misschien is het al lang geleden dat je een graad in Reiki ontving en heb je er lang niets mee gedaan, maar wil je je er graag weer mee verbinden. In beide gevallen kan Reiki uitwisselen je helpen. En: dit zijn oefenbijeenkomsten. Je hoeft geen ervaren Reikibeoefenaar te zijn om te komen; ervaren en minder ervaren studenten zijn even welkom. Just for today, do not worry :).

Ervaringen

Hoe is dat, Reiki uitwisselen in een groep? Reikibeoefenaars zeggen het volgende over hun ervaringen met de Reikicirkels:

  • ‘Het helpt me ontspannen en laadt me weer helemaal op.’
  • ‘Hier kan ik oefenen met het behandelen van anderen.’
  • ‘Ik kan situaties in mijn leven beter accepteren.’
  • ‘Het ondersteunt me in helingsprocessen.’
  • ‘Ik hoor er ervaringen van anderen en leer zo over Reiki en over mijn eigen leven.’

Over samenkomen in een cirkel

De naam ‘Reikicirkel’ sluit aan bij hoe mensen, en zeker ook inheemse volkeren, van oudsher samenkomen in een cirkel. Iets wat we ook in de Reikigemeenschap vaak doen. In dit artikel in Happinez vond ik het mooi verwoord: ‘Een kring vormen is een universele vorm van eenheid, gelijkwaardigheid en verbinding. In een cirkel is de energie anders, je bent elkaars gelijke en je voelt je er makkelijker gezien en gehoord. Samenzitten in een cirkel is de oudste vorm van menselijke sociale interactie. Volgens de Amerikaanse psychologe en schrijfster Dr. Sharon G. Mijares zijn er bewijzen dat mensen 300.000 jaar geleden al samenkwamen in een cirkel rondom het vuur. Inheemse stammen gebruiken de cirkel nog steeds voor rituelen, feestelijke ceremonies en het delen van verhalen. De cirkel is het symbool van eenheid, verbinding en perfectie. Als mensen samenkomen in een cirkel, ontmoeten ze elkaar in gelijkwaardigheid.’

Praktisch

Voor wie? | Reikibeoefenaars van alle stromingen en graden (1, 2 en master) zijn welkom. We beoefenen in de traditie van Usui Shiki Ryoho

Begeleiding | Anne Boerrigter

Aantal deelnemers | Maximaal 11

Kosten | € 15,- (je ontvangt een betaalverzoek en betaalt per bank; contant of via een factuur betalen kan ook, geef het dan even aan bij je aanmelding) 

Aanmelden | Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren een mailtje naar info@zoveelzonlicht.nl

Gegevens

Datum:
vrijdag 25 augustus 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken