Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Heb je de eerste graad in Reiki en beoefen je het langere tijd dagelijks, dan ontstaat misschien in jou een roep om verder te gaan met Reiki. Om je zelfkennis en je Reikibeoefening te verdiepen. Reiki 2 kan dan jouw volgende stap zijn.

Wat leer je?

De tweede graad van Usui Shiki Ryoho Reiki bestaat uit het dagelijks werken met zeer waardevolle ‘gereedschappen’, die je de rest van je leven kunt gebruiken. In deze klas word je hierin geïntroduceerd en ontvang je de tweedegraads omwijding. In deze tweedegraads Reikicursus in Zeist maak je kennis met drie Reikisymbolen die je kunt gebruiken bij het geven van Reikibehandelingen aan jezelf en aan een ander, en die je kunnen helpen om:

  • nog meer kracht te vinden in je Reikibeoefening;
  • los te komen van belemmerende gedachten en overtuigingen, en meer rust in je hoofd te vinden;
  • Reikibehandelingen op afstand te geven;
  • situaties die een uitdaging voor je zijn, dieper te begrijpen en je er anders toe te verhouden.

Oku den

In het Japans heet de tweede graad ‘oku den’, wat je zou kunnen vertalen als ‘dieper weten’. Deze graad is een verdieping in je Reikibeoefening, maar ook in je mens-zijn. De symbolen en de beoefening die je in deze graad ontvangt, helpen je om gedurende je leven een diepe kennis te ontwikkelen over jezelf als mens, en om steeds meer vanuit jouw innerlijke waarheid te gaan leven.

Ben je gereed?

Is het langer dan een jaar geleden dat je door mij bent ingewijd in de eerste Reikigraad, en voel je dat het jouw tijd is voor de tweede graad? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

De geadviseerde tijd tussen de eerstegraads Reikiklas en de tweedegraads Reikiklas is binnen Usui Shiki Ryoho minimaal een jaar. Regelmatig zie ik dat studenten langer de tijd nemen en het is mijn ervaring dat dat tot een prachtige en diepgaande ontwikkeling leidt. In ons gesprek heb ik het er graag met je over.

Alternatieve voorbereiding

Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet bij mij Reiki 1 hebt geleerd en dat het voor jou, om welke reden dan ook, niet mogelijk is om de tweede Reikigraad te ontvangen van de master van wie je de eerste graad ontving. Neem dan eens contact met me op, dan kijken we hoe de voorbereiding op de tweede graad er voor jou uit kan zien.

Praktisch

Data, locatie & tijden | De klas bestaat uit 3 sessies:

  • vrijdag 16 augustus van 10.00 tot 12.00 uur;
  • dinsdag 20 augustus van 13.00 tot 16.00 uur;
  • woensdag 21 augustus van 13.00 tot 16.00 uur.

De laatste sessie kan iets uitlopen vanwege de afsluiting van de klas. Na afloop spreken we gezamenlijk een datum af voor een terugkomsessie van 2 uur.

Leraar | Anne Boerrigter; zij geeft deze tweedegraads Reikicursus in Zeist.

Kosten | € 635,-. Dit bedrag bestaat uit € 500,- voor de klas zelf (dit is het bedrag dat wereldwijd is afgesproken binnen de Reikitraditie van Usui Shiki Ryoho), en € 135,- voor btw en onkostenvergoeding (voor het dekken van de kosten voor bijvoorbeeld de ruimte en de materialen). Om het bewustzijn op deze energie-uitwisseling te stimuleren, is er in mijn klassen een kort geldritueel waarin je als deelnemer het bedrag voor de klas contant aanbiedt.

Aanmelden & meer info | Bel me gerust op 06 24 90 20 23 of stuur me een mailtje; dan spreken we een moment af voor een gesprek.

Gegevens

Begin:
vrijdag 16 augustus | 10:00
Einde:
woensdag 21 augustus | 16:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken