Klassen, cirkels en workshops worden begeleid door Anne Boerrigter, tenzij anders vermeld. De openingstijden van de praktijk, voor individuele Reikisessies en regeneratieve gesprekken vind je hier.

Laden Evenementen

Jouw werk, datgene waarmee je – betaald of onbetaald – je leven invult: voor sommigen een grote vreugde, voor anderen een grote uitdaging. Want hoe vind je er vervulling in? Hoe vind je het werk dat klopt? En hoe doe je het op een gezonde manier? In deze workshop krijg je handvatten vanuit Reikibeoefening en regeneratief denken om meer gezondheid, bewustzijn en bezieling in je werk en je leven te vinden. 

Hoe zou het zijn als je gezond, bewust en bezield in je werk kunt staan? Wat zou dit betekenen, voor jou, voor je omgeving en voor de wereld? Of het werk dat je doet nu betaald is of onbetaald: in dit workshopweekend leer je wat er nog meer mogelijk is als het gaat om de manier waarop je je dagen invult. Meer contact met de stroom van het leven, meer voeding, meer bezieldheid.

De tradities van Usui Shiki Ryoho Reiki en regeneratief denken bieden prachtige ingangen om te beginnen te leren hoe een gezond, bewust en bezield (werkend) leven er voor jou uit kan zien. In dit weekend ga ik een aantal van die waardevolle ingangen met je delen. Er is aandacht voor hoe je je werk kunt doen, maar ook voor welk werk je in de wereld te doen hebt en hoe je je gezond hiertoe kunt verhouden. Verwacht een programma waarbij je op verschillende manieren inzichten opdoet, op andere lagen dan alleen je hoofd en je gebruikelijke manier van denken. Denk – afhankelijk van de groep – aan helpende vragen, Reikibehandelingen, het vierde Reikiprincipe, muziek, meditatief inktwrijven en frameworks uit het regeneratief denken. Je leert hierbij niet alleen van mij, maar natuurlijk ook van jezelf en van de groep.

Na zes weken is er een online terugkombijeenkomst om te reflecteren op dat wat je hebt geleerd en te helpen het geleerde in je levend te houden.

Voor wie?

Voor iedereen die een graad heeft in Reiki en die wil leren meer gezondheid, bewustzijn en bezieling te vinden in het dagelijkse werk – of dat werk nu betaald is of onbetaald.

Praktisch

Lestijden | Zaterdag 6 en zondag 7 april 2024 van 9.30 tot 16.30 uur, plus een online terugkomdagdeel op vrijdagochtend 17 mei van 10.00 tot 12.00 uur

Leraar | Anne Boerrigter

Kosten | € 395,- inclusief lunch van Van Klaas, 21 procent btw en terugkomsessie. (Wil je je werkgever vragen om een gehele of gedeeltelijke bijdrage in de kosten, dan kan ik je hierbij ondersteunen door informatie, een offerte en/of een factuur aan te leveren.)

Inschrijven | Stuur een mailtje naar info@zoveelzonlicht.nl

Overnachten in de buurt? | Kijk voor inspiratie op de contactpagina

Gegevens

Begin:
zaterdag 6 april | 09:30
Einde:
zondag 7 april | 16:30
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Zoveel Zonlicht
Couwenhoven 6110
Zeist, 3703 HK Nederland
Telefoon
06 24902023

Organisator

Anne Boerrigter
Telefoon
06 24902023
E-mail
info@zoveelzonlicht.nl

 

 

 

Liever een-op-een?

Boek een individuele sessie:

Afspraak maken