Reiki 2

Als je de eerste graad in Reiki hebt en je beoefent het een tijd, dan kan een tweedegraads Reikiklas (‘Reiki 2’) je volgende stap zijn.

Dieper weten

In de cursus Reiki 2 leer je drie Reikisymbolen, en hoe je hiermee kunt werken bij het behandelen van jezelf en het behandelen van een ander. Je leert de ‘mental healing’, die kan helpen om gericht los te komen van belemmerende gedachten en overtuigingen, en om nog meer rust in je hoofd te vinden. Ook leer je met Reiki tijd en afstand te overbruggen: het behandelen op afstand. Daarmee ontstaat – in mijn ervaring – een extra mogelijkheid om gedurende je leven een diepe kennis te ontwikkelen over jezelf en je mens-zijn.

Reik 2 Zeist

Ben je gereed?

Voel je je aangetrokken tot de tweede graad, en kies je mij als je master, dan vind ik het belangrijk dat we samen kijken naar jouw ‘gereedheid’. Ik wijd in principe alleen mensen in de tweede graad in die langer dan een jaar geleden de inwijding in de eerste graad hebben ontvangen. Ook vind ik het belangrijk dat je dagelijks Reiki beoefent en deze beoefening geïntegreerd hebt in je dagelijks leven. Je tweedegraadsbeoefening is namelijk geen vervanging van je dagelijkse zelfbehandeling; hier komt iets extra’s bij. Het is mijn overtuiging dat je jezelf ermee dient als die basis eerst stevig staat en je hier je tijd en aandacht aan hebt gegeven. Anders is het zonde van je tijd en je geld.

Is het voor jou, om welke reden dan ook, niet mogelijk om de tweede graad in Reiki te ontvangen van de master die je in de eerste graad heeft ingewijd? Dan vraag ik je om eerst een eerstegraads Reikiklas (‘Reiki 1’) bij me bij te wonen. Dat helpt je om een idee en een gevoel te krijgen bij mij, bij mijn Reikibeoefening en bij hoe ik lesgeef. En zo leren we elkaar alvast beter kennen :).


Praktisch

Data & tijden | Zie de agenda; de tweedegraads Reikiklas bestaat uit 3 sessies, plus een terugkomsessie (de datum hiervoor spreken we af aan het einde van de cursus)

Kosten | € 500,-

Meer informatie | Bel me gerust op 06 – 24 90 20 23 of stuur me een mail