Cursus Reiki 2

Als je de eerste graad in Reiki hebt en je beoefent het een tijd, dan kan het zijn dat in jou de roep ontstaat om jezelf en je Reikibeoefening dieper te leren kennen. Reiki 2 kan dan jouw volgende stap zijn. 

Dieper weten

Cursus Reiki 2In de cursus Reiki 2 leer je drie Reikisymbolen, en hoe je hiermee kunt werken bij het behandelen van jezelf en het behandelen van een ander. Je leert de ‘mental healing’, die kan helpen om gericht los te komen van belemmerende gedachten en overtuigingen, en om nog meer rust in je hoofd te vinden. Ook leer je met Reiki tijd en afstand te overbruggen: het behandelen op afstand. Daarmee ontstaat – in mijn ervaring – een extra mogelijkheid om gedurende je leven een diepe kennis te ontwikkelen over jezelf en je mens-zijn.

Ben je gereed?

Voel je je aangetrokken tot de tweede graad, en kies je mij als je master, dan vind ik het belangrijk dat we samen kijken naar jouw ‘gereedheid’. Ik wijd in principe alleen mensen in de tweede graad in die langer dan een jaar geleden de inwijding in de eerste graad hebben ontvangen. Ook vind ik het belangrijk dat je dagelijks Reiki beoefent en deze beoefening geïntegreerd hebt in je dagelijks leven. Je tweedegraadsbeoefening is namelijk geen vervanging van je dagelijkse zelfbehandeling; hier komt iets extra’s bij. Het is mijn overtuiging dat je jezelf ermee dient als die basis eerst stevig staat en je hier je tijd en aandacht aan hebt gegeven. Anders is het zonde van je tijd en je geld.

Is het voor jou, om welke reden dan ook, niet mogelijk om de tweede graad in Reiki te ontvangen van de master die je in de eerste graad heeft ingewijd? Dan zal ik je vragen om eerst een cursus Reiki 1 bij me bij te wonen. Dat helpt je namelijk om een idee en een gevoel te krijgen bij mij, bij mij Reikibeoefening en bij hoe ik lesgeef. En natuurlijk leren we elkaar zo ook alvast beter kennen :).

Jouw motivatie

Voel je dat je, met Reiki 2, dieper wilt gaan in je Reikibeoefening, dan nodig ik je graag uit om een motivatiebrief te schrijven. Wat is het dat je aantrekt in de tweede graad, en wat maakt dat je deze stap wilt zetten? En maak je geen zorgen … zo’n motivatiebrief gaat voor mij niet over ‘goed’ of ‘fout’, maar helpt jou om over de tweede graad na te denken, en mij om je te begrijpen. Plus: je brief is een aanleiding om samen een gesprek te voeren over jouw stappen naar de tweede graad.


Praktisch

Data, locatie & tijden | Zie de agenda; de cursus bestaat uit 3 sessies, plus een terugkomsessie (de datum hiervoor spreken we af aan het einde van de cursus)

Investering | € 500,- (inclusief btw)

Certificaat | Na afloop ontvang je een certificaat

Meer informatie | Bel me gerust op 06 – 24 90 20 23 of stuur me een mail

Inschrijven