Bij Zoveel Zonlicht vind je een andere weg. Je ontdekt er de kracht en eenvoud van Reiki in de traditie van Usui Shiki Ryoho, en leert bewust te werken met levensenergie. Zodat je zelf kunt zorgen voor balans tussen lichaam en geest. Je leert hoe je spiritualiteit praktisch vormgeeft in je dagelijks leven. En hoe je via regeneratief denken niet alleen je persoonlijke leven kunt transformeren, maar ook je werk en je bijdrage aan het grote geheel. In jouw tempo leer je om weer gezondheid, bewustzijn en bezieling in je leven en werk te brengen.

INDIVIDUELE SESSIES

Terug naar jouw natuur

Reikibehandelingen

Veel cliënten geven aan dat Reiki voor hen diep ontspannend werkt, en hen helpt om weer op te laden en hun centrum te (her)vinden. Afhankelijk van je situatie kun je kiezen voor losse Reikibehandelingen (ook wel Reikisessies genoemd), een vierdagenbehandeling of een langer behandeltraject.

Reiki-vierdagenbehandelingen

Afhankelijk van je situatie kun je kiezen voor losse Reikibehandelingen, een vierdagenbehandeling of een langer behandeltraject. Vierdagenbehandelingen worden door cliënten vaak omschreven als een ‘mini-retraite’ voor zichzelf, maar ze worden ook ingezet bij chronische klachten.

Regeneratieve gesprekken

Er zijn situaties in je leven en werk waarin je uitgedaagd wordt. En waarin het ontzettend behulpzaam kan zijn als iemand je leert er anders naar te kijken, er anders over na te denken. Dat kan met een regeneratief gesprek, al dan niet gevolgd door een Reikisessie.

“Het is een beetje als een warm dekentje van liefde, zo’n Reikibehandeling.”

Merel

LEREN IN (KLEINE) GROEPEN

Zelf leren en verder groeien

Reiki 1 (sho den): zelf Reiki leren

Het mooie van Reiki is dat je het ook zelf kunt leren; dat doe je in een eerstegraads Reikiklas. Je kunt jezelf dan dagelijks een Reikibehandeling geven, en ook mensen (en dieren en planten) in je naaste omgeving behandelen. Een krachtige ondersteuning op je levenspad.

Reiki 2 (oku den): dieper weten

Als je een tijdlang Reiki beoefent, voel je misschien dat je je verder in Reiki wilt verdiepen. En dat je een diepere verbinding met jezelf aan wilt gaan. Dan kan een tweedegraads Reikiklas iets voor je zijn.

Reikicirkels

Met grote regelmaat zijn er bij Zoveel Zonlicht Reikicirkels. Avonden waarop je, in groepsverband en in stilte, een volledige Reikibehandeling geeft en een volledige behandeling ontvangt. Daarnaast is er ruimte om ervaringen te delen.

“In maart 2021 heb ik een eerstegraads Reikiklas gedaan bij Zoveel Zonlicht. Wat een fijne ervaring. Reiki helpt me dicht(er) bij mezelf te blijven, controle los te laten en te ontspannen. Iedere dag weer en meer. Anne is een prettige Reikimaster bij wie je je snel thuis voelt. Ze heeft oog voor eenvoud en balans.

Zoveel ruimte
Zoveel vertrouwen
Zoveel kalmte
Zoveel energie
Zoveel openheid
Zoveel plezier

Zoveel zijn
Zoveel zon
Zoveel licht
Zoveel Zonlicht

Monique Hurkmans, Krachtverhalen

IS HET JOUW TIJD VOOR EEN

Reikiklas of workshop?