RESET JE DENKEN EN

herontdek je potentieel

Heb jij contact met je potentieel? Met wat er voor jou mogelijk is in je werk en in je leven? Misschien weet je ergens van binnen dat er meer mogelijk is. Maar hoe?

Een belangrijke sleutel is anders leren denken. Je brein resetten. Uit je automatische gedachtenpatronen komen, en je bewust worden van de gehelen waar jij als mens continu deel van uitmaakt. Dat kan enorm veel ruimte brengen, ontspanning. Lichtheid. En vooral: vitaliteit, vreugde en levensenergie.

Wil je ontdekken wat regeneratief werk voor jou kan doen? En vooral: wat jij met regeneratief werk kunt doen? Train je mind in workshops regeneratief denken. Of maak een afspraak voor een individueel regeneratief gesprek.

‘Anne heeft met mij meegedacht over de motivatie en het enthousiasme dat ik uitstraal. Ik sta versteld van hoe goed Anne mij heeft geholpen de verbinding te leggen tussen mijn ‘vuur’ en dat wat een bedrijf van mij verlangt. Ze is ontzettend kundig, bevlogen en enthousiast. Een prettig en warm persoon om mee samen te werken.’

Sanne Doeve

VERANDER JE DENKEN EN

floreer

Hoe kun je met jouw leven iets moois, vruchtbaars en overvloedigs achterlaten voor de zeven generaties na jou? Een grote vraag, waar niemand een pasklaar antwoord op heeft. Regeneratief denken gaat ervan uit dat je de wereld, jóuw wereld, pas echt kunt veranderen als je je denken verandert.

Bij regeneratief denken train je je hoofd om weer gehelen te zien, in plaats van een klein stukje van het geheel waar je in een kringetje ronddraait. Die training in anders denken kan raar aanvoelen, onwennig, oncomfortabel. Maar zoals het ook met het trainen van spieren werkt, werkt het ook met het resetten van je brein. Na de training merk je het verschil. In hoe je je voelt. In de mogelijkheden die je ziet. Elke keer dat je traint, investeer je in gezondheid – in dit geval in een gezond brein. Bij elke training plant je een zaadje.

En het samen doen, in een groep of met iemand die je individueel begeleidt, helpt om de training vol te houden. Om wakker te blijven. 

Anders kijken

Regeneratief denken helpt je om gehelen te zien, in plaats van een klein stukje.

Innerlijke ruimte

Het schept ruimte voor ontspanning, inzichten, creativiteit en nieuwe mogelijkheden.

Balans & stevigheid

Door je vermogen om regeneratief denken te trainen, val je minder snel ten prooi aan de grillen van je mind. 

REGENERATIEVE WORKSHOPS

Groepswerkbegeleiders

Sinds 2015 ben ik samen met een groep enthousiaste en gemotiveerde mensen in de leer bij Ben Haggard van Regenesis Group (Santa Fe) om regeneratief te leren denken. En ook om mensen, gemeenschappen en bedrijven in dit proces te leren faciliteren. Om je te helpen oefenen in regeneratief denken, geef ik samen met Mirjam Top-Termaat en Josine Pennings workshops regeneratief denken. Daarin train je steeds weer een andere manier van denken en kijken. Altijd vanuit echte situaties in je eigen leven of werk. De workshops worden gezamenlijk gedragen en voorbereid en beurtelings gefaciliteerd door Josine, Mirjam en Anne.

anneboerrigter-regeneratiefdenken
Anne Boerrigter

‘Toen ik in 2011 in Arizona met regeneratief werk in aanraking kwam, wist ik: nu heb ik weer hoop voor de wereld. Dit is mijn ticket naar verandering.’

Mirjam Top-Termaat

‘Regeneratief denken geeft me ruimte, stevigheid en heel veel levensvreugde. Er komt zoveel energie vrij wanneer we leren het geheel te zien en houden. Het kan écht anders!’

josinepennings-regeneratiefdenken
Josine Pennings

‘Ik ga helemaal áán van regeneratief denken. Er komt creativiteit, ruimte en het wordt lichter. Dat vind ik zo gaaf, dat wil ik graag delen.’

HULP BIJ ANDERS DENKEN OVER JE LEVEN EN WERK?
BOEK EEN

Regeneratief gesprek